anda masih DENGAN CARA MANUAL KIRA gaji payslip?

MASIH KIRA PAKAI CALCULATOR?
CATAT PAKAI PEN?

Bagaimana jika anda dapat jimatkan 3x ganda masa dan tenaga anda

AAS PAYROLL SYSTEM

AAS Payroll System adalah sistem kiraan gaji berformula yang menggunakan platform Excel yang mana amat mudah untuk difahami dan senang untuk digunakan.

Segalanya butiran lengkap sudah tersedia di dalam sistem excel ini seperti EPF, SOCSO, OT, dan EIS. Jadi tugas anda hanya perlu masukkan nombor yang diperlukan untuk setiap butiran, dan sistem ini akan proses segala kiraan dengan tepat.

Akhir sekali, anda sudah ada rekod lengkap gaji staff anda dan boleh terus print payslip. Oh! Anda juga boleh save ia sebagai PDF file untuk simpanan rekod syarikat.

ini antara sebab kenapa anda
perlukan aas payrol system..

3 Langkah Mudah

Masukkan maklumat berkaitan syarikat dan bulanan gaji yang hendak dibayar. Butiran seperti jumlah bayaran yang perlu dibayar kepada pekerja, kwsp dan perkeso untuk bulan gaji tersebut.

Masukkan nama pekerja-pekerja anda, basic salary, tambahan pendapatan etc dan penolakan gaji pekerja. EPF, Socso dan EIS akan dikira secara automatik.

Anda boleh memilih untuk masukkan samada pendapatan tambahan dan penolakan gaji mempunyai caruman EPF, SOCSO dan EIS atau pun tidak.

Senarai lengkap ini diperlukan dan amat memudahkan kerja untuk pihak akaun dan auditor menyemak jumlah gaji pekerja yang telah syarikat bayar.

Akhir sekali, Slip gaji akan generated secara automatik untuk setiap data pekerja yang anda masukkan tadi di bahagian Payroll Listing.

Pilih sahaja list nama yang ada di dropdown button. Paparan data untuk nama yang dipilih akan ditunjukkan dalam bentuk payslip.

Kemudian anda boleh print slip gaji tersebut dan berikan kepada pekerja. Tidak perlu untuk memasukkan satu persatu maklumt gaji pekerja ke dalam slip gaji lagi dah lepas ini. 

DEMO SYSTEM

5/5

AAS PAYROLL SYSTEM

HARGA SEBENAR: RM 500

RM 200

SAHAJA

*Harga akan dinaikkan kelak..

Lengkapkan Info Di Bawah Semudah 1..2..3

© 2019 AAS Business Sdn Bhd (1333530-U). All rights reserved
Suite 4, No. 13A-1, Dolomite Avenue Park
Jalan Batu Cave
68100, Batu Cave
SELANGOR
support@aaspremium.com

Order Submitted
Special Offer
Order Receipt

{first_name}, Tunggu Kejap!

Untuk Hari Ini Saya Nak Offer Kepada Anda E-Book Bisnes Cara Aku Dengan Harga Promo!

Product Name

RM50.00
E-Book Bisnes Cara Aku adalah himpunan pengalaman berharga daripada Tuan Anas Sazali dalam menguruskan 5 syarikat miliknya. Khas kepada bisnes owner yang ingin tahu cara menguruskan bisnes, perihal akaun, audit dan cukai dengan bijak. Ketahui juga entiti-entiti bisnes seperti Enterprise dan Sdn Bhd dan banyak lagi.