AAS Document System

Sistem Dokumentasi Yang Terbukti Efisyen dan Optimum Untuk Pengurusan Transaksi kewangan Bisnes Anda

AAS Document System ini sangat-sangat diperlukan oleh semua syarikat terutamanya syarikat yang baru nak membangun supaya tak terlanggar dinding.. Ilmu yang JELAS dan LENGKAP tentang pengurusan dari segi akaun dan banyak lagi.
Sangat-sangat RECOMENDED!
Mohd Fauzan
Director Of Dezerre Empire Sdn Bhd

Adakah Anda Dah Lama
Buat Bisnes, Tapi...

Mungkinkah Anda..

Pemilik Bisnes

Tapi tak tahu urus akaun syarikat?

Duit Syarikat Selalu Tak Cukup

Setiap bulan syarikat hadapi masalah kekurangan duit walaupun syarikat untung.

Untung Dan Rugi

Tak tahu macam mana nak TENTUKAN untung rugi syarikat dengan betul? Ni Parah ni..

Tak Pernah Buat Akaun

Baru mula berbisnes, ataupun dah lama berbisnes tapi terkapai-kapai untuk menguruskan dokumen yang melibatkan akaun?

Gaji Pekerja Dan Pembelian Stok

Anda berbisnes hanya tahu rekod Sales saja, tapi dokumen tentang gaji pekerja dan pembelian stok Langsung tak pernah rekod

Dah Beli Banyak Sistem Akaun

Dah beli banyak sistem akaun, kadang key in kadang tak dan lagi BEST langsung tak tahu macam mana nak pakai

Anda dah BERSEDIA?

Memperkenalkan..

AAS Document System

Sistem Dokumentasi Yang Terbukti Efisyen dan Optimum Untuk Pengurusan Transaksi kewangan Bisnes Anda

AAS Document System adalah program gabungan sistem dokumen serta latihan perincian yang telah dibangunkan oleh Tuan Anas Sazali Seorang Accounting Consultant yang berpengalaman. Ianya terdiri daripada 3 Jam Video Training dan Excel System.

Anda akan belajar tentang kenapa pentingnya dokumentasi, dokumen apa yang perlu disimpan untuk sesuatu transaksi, bagaimana nak simpan dokumen tersebut, file apa yang perlu disimpan, persiapan menghantar dokumen untuk diaudit dan kiraan cukai serta bermacam-macam lagi.

Anda juga akan  diajar bagaimana cara untuk menggunakan Excel System yang dibekalkan. Usah risau andai tidak tahu bagaimana untuk gunakannya. Mudah saja dan hanya perlu follow bulat-bulat Video Training yang disertakan.

Excel Sistem ini sebenarnya dibuat dari gabungan ratusan macro-formula yang dah set-kan di dalam Microsoft Excel yang sangat-sangat senang untuk digunakan.

Anda tak perlukan Accounting Knowledge untuk menggunakan sistem ini. Anda hanya perlu isi listing-listing yang disediakan untuk dapatkan Penyata Untung Rugi (Income Statement) dan Penyata Aliran Tunai (Cashflow) secara bulanan.

BERMINAT?

Apa Akan Anda Pelajari?

Chapter 01

Sales

Chapter 02

Receipt

Chapter 03

Receivable

Chapter 04

Expenses

Chapter 05 [Part 1]

Payment I

Chapter 05 [part 2]

Payment II

Chapter 06

Payable

Chapter 07

Bank Statement

Chapter 08

Asset Listing

Chapter 09

Salary Listing

Chapter 10

Stock Listing

Chapter 11

Reporting

Chapter 12

Monthly Documentation

Jom Tengok Apa
Yang Bakal Anda Dapat Bila Join

Excel Document System

Sistem Dokumen Excel ini membantu untuk pengurusan dokumen kewangan bisnes anda agar lebih tersedia dan teratur.
(Nilai Sebenar : RM2000)

3 Jam Video Training

Ini adalah bahagian core dalam program ini dan memang tidak dinafikan ada yang join program ini semata-mata hanya untuk belajar dari video training ini. Ia adalah complete training from ZERO TO HERO untuk jadi mahir dalam perakaunan.
(Nilai Sebenar : RM1500)

1 Jam Video Busines Document

Ini adalah bahagian core dalam program ini dan memang tidak dinafikan ada yang join program ini semata-mata hanya untuk belajar dari video training ini. Ia adalah complete training from ZERO TO HERO untuk jadi mahir dalam perakaunan.
(Nilai Sebenar : RM1500)

Lifetime Updates

Dari semasa ke semasa akan ada penambahan dalam program ini, dan ianya percuma untuk anda tanpa perlu sebarang penambahan bayaran.

LIMITED TIME ONLY!

SENARAI BONUS - BONUS INI ADALAH TERHAD DAN BAKAL DI TARIK BALIK PADA BILA-BILA MASA SAJA.

BONUS #1 -
AAS Exclusive Private Group​

Dengan adanya private group ini dapat kami berikan tumpuan yang lebih untuk menjawab segala persoalan anda dan juga perbincangan tentang program ini.
Bukan hanya sekadar itu, segala persoalan yang berkaitan dengan akaun, audit, tax, pensyarikatan dan lain-lain pun juga akan dijawab. Fast response tau!

(Nilai Sebenar: RM500)

BONUS #2 -
Supplement Documents

(Nilai Sebenar: Total RM500)

DAH READY?

"Alhamdullillah, AAS Document System sangat-sangat membantu saya dalam pengurusan akaun syarikat bermula dari pengurusan file hinggalah kepada masalah berkaitan akaun. Kepada yang belum dapatkan program ni, saya cadangkan supaya dapatkan secepat mungkin. Walaupun tak pandai, boleh terus tanya Tn. Anas dalam group khas dan pastinya soalan dan kekeliruan anda akan terjawab. Sangat-sangat Berbaloi!"
Faiq Firdaus
Director of HF Group Trading Sdn Bhd

Anas Sazali

Hi, saya Anas Sazali, seorang Accounting Consultant, Finance Strategist, Cash Flow Analyst dan Troubleshooter.

Saya aktif di media sosial sejak 3 tahun lalu dengan berkongsi tips-tips berkaitan Pensyarikatan, Accounting, Audit, Tax dan lain-lain. Dari situ, hampir beratus bisnes dan syarikat yang telah saya beri nasihat samada secara online dan juga offline.

Testimoni

Ulasan Dari Tuan Khairi LikeMethod (Sekarang HubMethod)

Saya berasa sangat kecewa kerana tidak mendapat maklumat lengkap cara yang betul untuk menyusun dokumen sebelum ini.

Ini menyukarkan saya untuk merekod segala aktiviti perakaunan syarikat serta mendapat jumlah yang betul untung/rugi.

Terima kasih Tuan Anas kerana membantu bisnes owner seperti saya membuat perkara yang betul dan memberi tunjuk ajar cara yang mudah menyusun dokumen agar tidak dikenakan cas yang lebih tinggi untuk membuat P&L Syarikat.
Afaf Binti Hashim
Director of Anz Berkat Maju Sdn Bhd
AAS Document System adalah sistem merekod yang sistemetik dan mudah sangat. Hanya rekodkan secara senarai listing jer dah dapat hasilkan penyata untung rugi setiap bulan.

Sangat2 membantu staff admin macam saya ni. Tanpa pening mana kredit, mana yang debit, masih boleh buat penyata untung rugi dan cashflow. Just lengkapkan listing-listing dengan betul.

Paling best Tuan Anas sangat membantu sepanjang saya guna Excel Document System ni di private group. Terima kasih!!
Shahirah Amnah
Admin - EZ Kembara Sdn Bhd
Program ini sangat membantu dari segi memudahkan urusan penyediaan penyata kewangan dan pengauditan. Mesti dapatkan segera untuk memudahkan urusan syarikat seharian!
Muhd Aidil
Accountant - Bina Jaya Berhad
AAS Document System membantu saya merekod akaun dengan lebih sistematik. Program ini sangat sesuai kepada semua pemilik bisnes untuk merekod akaun dengan lebih kemas dan teratus.
Salina Mustapha
Admin - Musalma Jaya Trading
"Easy To File, Easy To Find"
Akaun yang cantik bermula dengan sistem dokumentasi dan filing yang teratur. Belilah produk ini jika mahu pengurusan yang lebih efisyen dan sistemetik.

Beli jangan tak beli!
Pilihan di hujung jari anda..
avatar-default-icon
Najwa Razi
Accountant - Rites Ventures Sdn Bhd

Tambahan..

Recap Senarai Lengkap

SEGALANYA Yang Bakal Anda Miliki

Bila Anda Dapatkan 'AAS Document System' Hari Ini !

Total Value: RM6,700

Harga Asal : RM 1000

Early-Bird Promo:

CURRENT OFFER:

RM 300

SAHAJA

*Harga akan dinaikkan lagi kelak..

OFFER DISKAUN INI TERHAD, DAN BAKAL BERAKHIR PADA BILA-BILA MASA

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

FAQ

Antara soalan-soalan lazim yang biasa kami terima disertakan sekali dengan jawapan.

Klik Pada Topik untuk lihat soalan

Tentang Program ini

Kami menyediakan sistem pembayaran perbankan online, setelah isi maklumat yang diperlukan anda boleh buat pilihan bank untuk pembayaran.

Sistem ini bukan seperti sistem lain yang memerlukan anda untuk membayar setiap bulan.
Bayaran hanya sekali sahaja untuk akses seumur hidup.

Setelah bayaran anda telah disahkan. Anda akan terima emel akses ke laman keahlian anda, anda boleh dapatkan AAS Document System berserta video training dan segalanya di sana.

EXCEL Document System

AAS Document System adalah system dokumentasi. Ianya bukan accounting system. Tapi dalam video training, saya akan ajar anda membina system dokumentasi syarikat yang betul supaya data yang dimasukkan ke dalam accounting system anda betul dan tepat.

Pertama, akan dapat Penyata Untung Rugi supaya boleh tahu untung rugi bulanan dan tahunan syarikat.
Kedua, anda dapat Penyata Aliran Tunai syarikat supaya boleh tahu pergerakan duit keluar masuk syarikat.

Tidak. Anda tak perlukan accounting knowledge untuk gunakan excel system ini. Anda tak perlu tahu debit kredit. Dengan system ini, anda hanya perlu mengisi listing-listing sahaja.

Anda boleh tonton Video Training saya. Saya terangkan dengan lengkap cara untuk isi listing. Selain itu, anda boleh terus tanya saya dalam AAS Xclusive Group atau pm terus saya.

DoCument SyStem Video Training

Kesemua video training ini dapat ditonton di laman akses membership di AASBIZ.com yang akan diberi kepada anda setelah anda buat bayaran. Anda boleh menontonnya pada bila-bila masa dan tontotnnya berulang kali menggunakan komputer, laptop dan juga mobile phone anda.

Boleh. Anda dibenarkan untuk berkongsi akses membership anda kepada staff untuk tonton video training dalam website.

Tidak, atas sebab untuk melindungi kandungan video ini agar ia kekal terpelihara. Video training hanya dapat ditonton melalui website AASBiz.com sahaja.

Tiada tempoh masa. Anda boleh tonton video di mana-mana dan pada bila-bila masa yang anda suka.

Personal CoachinG

Anda boleh dan dibenarkan untuk bawa staff anda untuk turut serta sekali bersama dalam sesi personal coaching nanti.

Boleh tapi bergantung kepada kekosongan masa saya. Digalakkan coaching pada hari minggu.

Masa diperuntukkan dalam 1 jam ke 1 jam setengah, lokasi ofis saya di Gombak, Selangor

Jangan risau, anda boleh set time dengan saya untuk cari kesesuaian masa bersama dan kita boleh coaching melalui skype webcam/webinar di atas talian.

EXCLUSIVE PRIVATE GROUP

Saya buka group dalam whatsapp.

Boleh, Saya akan jawap soalan-soalan yang berkenaan AAS Document System, Accounting, Audit, Cukai, Persyarikatan dan lain-lain yang berkaitan.

Tidak boleh. Hanya seorang sahaja yang boleh masuk ke dalam group. Anda boleh masukkan staff ke dalam group, tapi anda terpaksa keluar dari group. Melainkan jika anda buat belian AAS Document System untuk staff anda.

Tiada masalah untuk terus pm saya. Saya amat menyukai jika anda sentiasa berhubungan dengan saya agar saya dapat sampaikan value dan perhatian lebih kepada anda.

Kadang-kadang ada soalan-soalan yang Private & Confidential yang tidak boleh disebarkan kepada umum. Jangan malu, terus pm saya!

BERTINDAK
SEGERA!

DISLAIMER: This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

© 2020 AAS Business Sdn Bhd (1333530-U). All rights reserved
No 12-2, Jln PPS 1, Pusat Perdagangan Selaseh,
68100 Batu Caves, SELANGOR
support@aasbiz.com